Treningsøkter foran TV-en

Hvis du er en av dem som liker å slappe av foran TV-en etter en lang dag, men samtidig ønsker å holde deg i form, har vi noen tips til deg. Du kan nemlig gjøre noen enkle og effektive treningsøkter mens du ser på favorittprogrammene dine. Alt du trenger er litt plass, et par treningsbukser dame og motivasjon.

Hvordan trene foran TV-en?

Det finnes mange måter å trene foran TV-en i dine treningsbukser dame på. Her er noen forslag:

  • Gjør noen oppvarmingsøvelser før du setter deg ned, dette kan være tøyning, jogging, hoppetau eller lignende.
  • Velg et program som varer i minst 30 minutter, og som har noen pauser innimellom, dette gir deg mulighet til å gjøre noen intensive øvelser i pausene, som knebøy, push-ups, sit-ups eller burpees.
  • Følg med på en treningsvideo eller en yogaøkt som passer til ditt nivå og din stil. Det finnes mange alternativer på nettet eller på TV-kanaler som tilbyr slike programmer, husk å ha på deg treningsbukser dame som er behagelige og elastiske.

Bruk tid mer effektivt

Det er mange fordeler med å trene foran TV-en. For det første, sparer du tid ved å kombinere underholdning og trening. Du slipper å dra til et treningssenter eller ut i det kalde været. For det andre, kan du velge økter som passer til din form, humør og interesse.

mts_sociallyviral