Hvordan finne ting å se på?

Det å finne ting å se på er ikke alltid like lett, spesielt hvis det er mange som har lyst til å se på TV sammen, så hvordan gjør man det?

TV-kveld

Noen ganger kan det faktisk være spennende å overlate fjernkontrollen til din kjære eller dine barn. Hva er det de er interessert i? Du kan få et innblikk i deres verden. Vi har nok alle et bilde på hva den perfekte tv-kvelden er for noe, så det skal vi ikke ta fra deg, men når du er snill med andre er sannsynligheten for de vil høre på dine ønsker også mye større.

Planlegg dager i uken der ulike personer har ansvar for det man skal se på TV.

Unn deg selv litt alenetid

Hvis du for eksempel har noen serier eller programmer som du vet at de du bor med ikke liker, så se på dem alene. Man trenger ikke alltid å dele alle opplevelser. Det å ha et deksel til din iphone 7 som kan lade batteriet gjør at du kan se på TV-serier når du er ute og farter eller er ute og trener.

TV som underholdning

Det som er sikkert er at TVen er en stor del av livet vårt enten vi liker det eller ikke. Derfor er det viktig at du som person tar til deg dette og ser på ting som gir deg glede. Det å dele TV-opplevelser med andre kan være like givende som å dele opplevelser ute i naturen med andre. Det er bare det å gi det plass i livet ditt og virkelig sette pris på det.

TVen er en stor del av moderne kultur og nå som det finnes så mye forskjellig å velge i kan det bli vanskelig, men vi håper dette hjalp deg!

Add Comment

mts_sociallyviral