Fjernsyn

I denne artikkelen skal vi snakke om fjernsyn, og hvordan det kommer til å endre seg fremover. Det første vi skal gjøre er altså snakke litt om hvordan det hele begynte, og vise til hvor langt vi har kommet med det i dag. Vi skal vise hvordan TV har blitt litt utdatert og snakke om et populært program.

Historien

Det tidligste vi har av fjernsyn ble startet opp rundt 1950 og det har utviklet seg til å bli en veldig populær greie for å si det mildt. Du kan lese mer om historien til TV i denne lenken som vi har lagt til. I gamle dager så var det litt begrenset med teknologi, og på den tiden så sendte vi bilder i svart-hvit. Frem til dag så har vi derimot utviklet teknologien til å bli veldig imponerende, og på samme måte så har vi også en enorm mengde med tv-serier og programmer som vi kan se på. Problemet er at fjernsyn faktisk merker en enorm konkurranse fra Internett. De fleste i dag får all informasjonen sin fra internettet, og ikke fra en tv. Denne konkurransen mellom disse massemediene gjør det derimot lettere for oss forbrukere å finne underholdning til en rimelig penge.

TV

I dag har vi serier i alle forskjellige sjangere, fra action til romanse. Det er forresten valentinsdag snart så det er bare å bli forberedt med noe spennende til din bedre halvdel. Det finnes i dag veldig mange forskjellige serier, men ikke nødvendigvis tv-serier. Du har kanskje sette “Seinfeld” på tv, men Larry Davids nye relativt nye serien “Curb Your Enthusiasm” kan derimot ikke lenger bli kalt for en tv-serie. Den nyeste sesongen har nettopp kommet ut på HBO.

Episodene kommer fortsatt til å gå på fjernsynet, men som sagt så er Internett hvor det alt ligger nå til dags.

Dette betyr derimot ikke at fjernsyn er helt utdatert, man trenger fortsatt en skjerm for å se på alle disse programmene, men det er veldig mange som velger bort en slik strukturert tv og isteden satse på nettet hvor man kan se på hva man vil, når man vil.

Det finnes derimot fortsatt mange som liker å ha et fjernsyn som bare spiller av program etter program, og mange av de offisielle nyhetene er lettere å få med seg på fra fjernsynet.

Curb Your Enthusiasm

I denne serien så spiller Larry David seg selv som en slags motbydelig og respektløs person som finner feilen i alt som foregår rundt seg. Serien er et mesterverk på mange forskjellige måter.

Denne serien er kanskje ikke like kjent som Seinfeld, men det er fortsatt en veldig morsom serie, og mesteparten av serien er improvisert. Det finnes bokstavelig talt tusenvis av serier der ut, men de mest kjente går fortsatt på TV.

Add Comment

mts_sociallyviral