Den perfekte gaven

Sliter du med å finne den perfekte gaven til den som har alt? Da må du tenke litt utenfor boksen. Ikke kjøp det alle kjøper, men forsøk å finne ting som er både personlig med også litt utenom det vanlige. Les mer hvis du ønsker å gi gaver som er minneverdige og som mottakeren virkelig vil sette pris på.

Har du opplevd å få mange gaver, men gavene er noe du aldri bruker? Mange glemmer til og med å bytte klær som ikke passer.  Det fører til at folk selger sakene sine på nettmarkeder eller stuer det bort i boden.

Nyttige gaver

Mange liker dessuten ikke å få gaver, fordi de blir bare mye rot. Så når du først skal gi en gave bør du gi en nyttig gave som blir brukt. Mat som gave er alltid en slager, fordi da kan iallfall spise den opp. Bare sørg for at du gir noe som mottakeren ikke er allergisk mot!

Hverdagsting er gode gaver

Hvis du kjenner noen veldig godt, bør du besøke han eller hennes hjem. Se deg litt omkring og se hva de kunne ha trengt. Hvis din venn f.eks. er glad i lese og du ser at lesekroken hans har lite lys. Da er en ide å skaffe en vakker bordlampe eller stålampe.

Sørg også for å skaffe alt i en pakke, dvs. lampe med pære og dessuten skjøteledningen hvis det trengs. Da blir det lettere for mottakeren å bruke gaven din med det samme. Og han eller henne vil ikke synes gaven er for mye bry. Spesielt hvis du vil gi bort en lyskrone eller taklampe som trengs litt utstyr for å henge den opp. Du kan finne en taklampe her. Er du generøs så kan du også gi litt verktøy som gave med lampen.

Til den praktiske

Praktiske folk er lite glad i overflødige ting. Spesielt hvis han også liker å leve minimalistisk. Som regel havner gavene som mottas tilbake i butikken eller blir gitt bort. I verste fall glemmer han at gaven han gir bort videre faktisk tilhørte mottakeren selv!

Praktiske folk trenger virkelig nyttige ting, og da gjerne ting som blir brukt ofte. Tenk på verktøy, og forbruksvarer som blir slitt over tid. Sko er en god ide, men da må det være sko som tåler mye. For eksempel Timberland sko er både fine, men også svært slitesterke. De er fasjonable og både praktiske. Finn utvalget her.

Gir du sko om vinteren kan det være støvletter, støvler eller sko med varmt fór. Hvis det er en travel person så bør det nok ikke være for mange lisser. Sleng med et skojern og dessuten skopuss også, slik at vedkommende kan ta vare på sine nye praktiske sko.

Den som har absolutt alt

Hvis det er rett og slett umulig å finne noe som mottakeren ikke allerede har, så kan gavekort være en fin løsning. Shoppeglade folk har som regel de nyeste og mest populære tingene. Et gavekort vil garantert gi dem et stort smil, særlig hvis de elsker å shoppe. Gavekort finner du i de fleste butikker. Du kan til og med bestille elektroniske gavekort på nett. Da slipper du å julerushet i kjøpesentre og sparer masse tid.

Add Comment

mts_sociallyviral