Film og TV på soverommet

Noen er helt motstandere av å ha fjernsyn på soverommet, andre kan faktisk ikke leve uten.

De som er motstandere av et fjernsynsapparat på soverommet tenker vel litt idealistisk på tingene, og filosoferer kanskje om at det aller beste for et «sove» rom er at man fokuserer på dette med soving – kanskje bare med unntak for den andre aktiviteten som tradisjonelt forbindes med nettopp dette rommet.

Men da ser en jo bort fra alle de timene med moro en kan ha det på en helt vanlig søndag med å binge-watche 10 episoder av favorittserien din.

Netflix-syndromet

Netflix-syndromet kaller noen det. Og det handler kort sagt om å kombinere det å ligge mer eller mindre horisontalt mens man ser på TV sammen med noen man er glad i.

En kan selvsagt bidra til all denne gleden ved å sette opp en liten meny for anledningen, og den trenger jo selvsagt ikke være mye mer komplisert enn: Popcorn, brus og sjokolade. Kanskje bare ispedd litt iskrem, og muligens noen doser med kaffe underveis.

Sovesofa

Joda, vi setter ting litt på spissen, men faktum er at det er noe spesielt avslappende med det å ligge å dra seg litt i sengen på tidspunkt en gjerne ikke burde gjøre det. Og om du tror at et TV-apparat på soverommet vil ødelegge for parets ukentlig «happy time», så er det mange som mener at sjansen for litt moro bare øker jo mer vi oppholder oss i en seng.

Det er rart med det.

Invester i en god seng eller sovesofa, og følg linken til utvalget. Unoliving er en meget god nettbutikk for møbler og annet du trenger til hjemmet ditt. Glem heller ikke å kjøpe et godt TV-apparat dersom du først bestemmer deg for å bli litt flinkere til å se på TV i sengen.

Handle på nett

Noe som vil hjelpe deg med å bli værende i sengen, er at du begynner å bestille flere ting på nettet. Er det egentlig noe poeng i å ta ut bilen, kjøre til en butikk (som ofte ligger langt unna), parkere, gå inn i butikken, lete seg fram til produktene, stille seg i kø, betale for så å komme seg hjem?

Nei. Dersom du handler mer på nettet frigjør du mye tid, men du unngår også en masse hodebry. Du kan kjøpe hva som helst på nettet i disse dager, også ting som blekk og toner til skriveren. Klikk her for en god link til nettopp disse tingene, og bli gjerne litt flinkere til å handle på nettet – for velværens skyld.

Det er mange som stresser for mye, men hvorfor? Lær deg å slappe av mellom slagene, og om du finner ut at du liker å se på TV på sengen med din kjære – nyt det!

Add Comment

mts_sociallyviral