Skap en koselig tv-stue

Fredagskvelden er gjerne forbeholdt en hyggelig kveld i sofaen, med noe godt i glasset eller skåla og gullrekka på TV-skjermen. Noen har TVen som midtpunktet i stua, mens andre velger å lage en egen TV-stue utenom. Uansett hvor i boligen din du har TVen din har vi tipsene til hvordan du kan få det koseligst mulig hjemme i din egen kosekrok.

Romstørrelse
Det første du må tenke på er størrelsen på stua. For mye møbler og ting i et lite rom kan fort se rotete ut, og stemningen blir litt stressa. Det er ikke en følelse man vil ha når man skal sette seg ned for å slappe av og kose seg. Er rommet stort kan det være en ide å avgrense rommet med å plassere sofaen midt i, eller å sette en bokhylle eller en annen form for romdeler inn. Når vi skal tulle oss inn i pleddet er det deilig å føle at det er litt lunt.

Farger
Rolige, fine farger som ikke tar for mye oppmerksomhet er midt i blinken for et lunt og koselig rom. Spesielt i en TV-stue hvor TV-en står i sentrum er det viktig at man ikke har for mange oppmerksomhetsfangere ellers i rommet, da dette kan virke stressende. Det er likevel fint med litt enkel pynt, som for eksempel en grønn plante eller en hyggelig plakat på veggen. Det finnes mange fine motiver å velge mellom. Hvis du ønsker flere plakater eller pyntegjenstander kan det være lurt å velge en hovedfarge som går igjen som tema. Ellers kan du få trykt opp plakat av dine favorittmennesker hos BGA fotobutikk. Det er lite som skaper en så hyggelig atmosfære som familiebilder. Her gjelder også regelen om hovedfarge hvis du ønsker å ha flere bilder eller plakater på veggene. Prøv å finne bilder med same hovedfarge, hvis dine yndlingsbilder har veldig varierende farger kan du velge å ha nøytrale, identiske rammer istedenfor.

Det viktigste er uansett at du trives. Det er tross alt du som skal kunne kose deg i din egen tv-stue.

Add Comment

mts_sociallyviral