Ekstrem oppussing

En rekke ulike reality TV-serier har dukket opp på norske TV-skjermer gjennom årene, men ikke alle bærer på en like positiv atmosfære som Ekstrem oppussing. Dette er en helt fantastisk serie som gikk ut på å hjelpe folk som trenger det mest. Slike reality TV-serier kan man ikke få nok av, og vi håper at flere lignende prosjekter dukker opp i årene som kommer. Dessverre gikk Ekstrem oppussing kun i ett år (2005), men den amerikanske versjonen var populær i nesten et tiår, med 200 episoder gjennom 9 ulike sesonger.

Verdig fremtid for verdige folk
Ekstrem oppussing tok imot tusenvis av søknader fra landet rundt, for det finnes dessverre en god del vanskeligstilte i Norge. Etter nøye gjennomgang kom man frem til de menneskene som virkelig trengte hjelpen – folk som neppe hadde klart å pusse opp sine falleferdige boliger på egen hånd. Norge er en velferdsstat, men mange mennesker sliter med økonomien. Derfor var det så utrolig koselig å se Asgeir Borgemoen sende disse familiene på en velfortjent sydenferie mens oppussingen gikk i gang. Over to hundre tusen mennesker fulgte med på Ekstrem oppussing gjennom hele sesongen, og mange fikk spennende ideer til egne boliger. Har man dårlig kan råd kan man besøke Byggmax.no og gjøre store deler av arbeidet på egen hånd. Ekstrem oppussing tok i bruk designere og profesjonelle interiørkonsulenter for å fiffe opp husene til 29 ulike familier. Bruk denne erfaringen til å gjøre det meste ut av produktene hos Byggmax!

Happy Latin family sitting in the street

Happy Latin family sitting in the street

Rimelig oppussing
Nordmenn liker å pusse opp boligene sine, og man har store muligheter for å gjøre et aller meste av arbeidet selv. Ekstrem oppussing viste oss en rekke kule ideer – kunnskapen man kunne fange opp fra TV-serien er uvurderlig. Tar man seg god tid kan man gjøre ting veldig billig og strekke ut kostnadene over lenger tid. Eller så krysser man fingrene og håper på at Ekstrem oppussing kommer tilbake på norsk TV. Slike gode programmer ser man ikke ofte, og gledestårene rant landet rundt når man så de lykkelige vanskeligstilte barnefamiliene komme hjem til et helt nytt hus. Man kan oppfylle drømmer, så lenge man vet hva man ønsker fra fremtiden.

Add Comment

mts_sociallyviral